Júlia Grabulosa - Girona, Girona

Dirección: Carrer del Canonge Dorca, 4, 1er, 17001 Girona, España.
Teléfono: 689560113.
Página web: juliagrabulosa.com.
Especialidades: Psicólogo.
Otros datos de interés: Aseos.
Opiniones: Esta empresa tiene 17 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 5/5.

Ubicación de Júlia Grabulosa

Júlia Grabulosa Carrer del Canonge Dorca, 4, 1er, 17001 Girona, España

Horario de Júlia Grabulosa

  • Lunes: 10:00–18:00
  • Martes: 10:00–18:00
  • Miércoles: 10:00–18:00
  • Jueves: 10:00–18:00
  • Viernes: 10:00–15:00
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

Júlia Grabulosa es una profesional especializada en el campo de la psicología, que ofrece sus servicios en una cómoda y céntrica ubicación en la ciudad de Girona, España. Su dirección es Carrer del Canonge Dorca, 4, 1er, 17001 Girona, España.

La experta atención y el cuidado de Júlia Grabulosa están disponibles para aquellos que buscan una comprensión más profunda de sí mismos y su mundo interior. Su teléfono de contacto es 689560113, y puedes visitar su página web para obtener más información sobre sus servicios y credenciales en juliagrabulosa.com.

Las especialidades de Júlia Grabulosa incluyen la psicología, lo que significa que está altamente capacitada para ayudar a sus clientes a navegar por una variedad de desafíos emocionales y de salud mental. Si estás buscando una profesional que pueda brindarte orientación y apoyo en estas áreas, vale la pena considerar los servicios de Júlia Grabulosa.

Además de sus calificaciones y experiencia, el lugar de trabajo de Júlia Grabulosa también ofrece comodidades adicionales para sus clientes. Por ejemplo, hay instalaciones sanitarias disponibles en el lugar, lo que puede ser particularmente conveniente para aquellos que asisten a sesiones prolongadas.

Hasta la fecha, Júlia Grabulosa ha recibido un total de 17 valoraciones en Google My Business, lo que indica un alto nivel de satisfacción del cliente. La opinión media de estas reseñas es de 5/5, lo que subraya aún más la calidad y la eficacia de sus servicios.

Opiniones de Júlia Grabulosa

Júlia Grabulosa - Girona, Girona
Emma Lahoz
5/5

La experiencia fue muy buena, desde el primer momento me sentí muy agusto con Júlia. He aprendido herramientas para lidiar con la ansiedad y empezar a controlar el comer por ansiedad. Profesional muy recomendable.

Júlia Grabulosa - Girona, Girona
Yanira D. P.
5/5

¡Muy muy buena experiencia! Una profesional de los pies a la cabeza y además buena gente, conectas enseguida con ella... Muy recomendable.

Júlia Grabulosa - Girona, Girona
Sergio Romero
5/5

Començar teràpia online amb la Júlia em va ajudar moltíssim en un moment molt complicat de la meva vida. Gràcies a ella vaig aconseguir sortir endavant i controlar els meus pensaments. Es una gran profesional, una persona molt simpàtica que dona molta confiança i molt bon rotllo fent les sesions molt agradables i amenes. Gràcies per tot Júlia!!

Júlia Grabulosa - Girona, Girona
Anna Forcadell Salinas
5/5

Estic encantada de poder compartir la meva experiència amb la Júlia. Durant molt de temps, ha estat una gran suport per a mi i m'ha ajudat a veure les coses amb una perspectiva diferent. Gràcies a les seves orientacions i tècniques, he après a gestionar millor les meves emocions i a trobar solucions als problemes sense sentir-me tan abrumada. La seva empatia i professionalitat m'han fet sentir còmode des del primer dia, creant un espai segur on poder expressar-me lliurement.

Sens dubte, recomanaria la Júlia com a psicòloga a qualsevol persona que estigui buscant acompanyament i ajuda en el seu creixement personal i emocional.

Júlia Grabulosa - Girona, Girona
Celia Gorba Masip
5/5

Va ser tota una sort trobar la Júlia. En aquell moment estava passant un moment molt complicat i patia d'ansietat. Amb la Júlia, em vaig sentir còmoda i tranquil·la des del primer moment i mai jutjada. A més, em va donar pautes i exercicis ja la primera sessió per començar a treballar. El canvi ha sigut enorme: no només m'ha ajudat a solucionar els problemes que tenia en aquell moment, sinò que, a més a més, ara tinc eines per enfrontar-me a situacions noves. Li estic molt agraïda. De fet, li he recomanat a un parell d'amics meus, que també estan molt contents, i, si mai torno a necessitar teràpia, no dubtaré en contactar amb la Júlia novament.

Júlia Grabulosa - Girona, Girona
Maria Basart i Gómez-Quintero
5/5

Estic encantada amb les sessions en línia amb la Júlia. Des del primer moment m'hi he sentit molt còmoda i escoltada. Treballem des de la meva pròpia realitat i m'ajuda a plantejar-me preguntes i possibles vies per trobar-hi resposta i sortida. A més em dona eines per seguir treballant i millorant, pas a pas i juntes. Gràcies per la feina que estem fent!!

Júlia Grabulosa - Girona, Girona
marta guito vilalta
5/5

Des del primer dia, la Júlia ha sigut una persona en la qual m'he sentit molt còmoda. És una persona que et transmet molta confiança, empatia i seguretat a l'hora d'explicar-li les teves preocupacions i et dóna eines i tècniques molt resolutives. Ha demostrat ser una gran professional i li estic molt agraïda per la feina que hem fet juntes. Gràcies!

Júlia Grabulosa - Girona, Girona
ona segura
5/5

Buscava l'autoconeixement, aprofundir en les meves pors i inquietuds, millorar la meva qualitat de vida... i amb la Júlia he trobat un espai on aprenc eines i perspectives que m'han ajudat a avançar en tots aquests aspectes i més. Recomano molt la Júlia, et fa sentir com a casa i mai et sents jutjada. A part, t'ajuda en el camí de creixement i fa que coneguis moltes coses teves que potser mai t'havies plantejat. Valoro molt la seva empatia i les sessions amb ella em passen volant. La teràpia amb ella se'm presenta com un espai on jo soc jo sense matisos per a créixer i gaudir més de tot. Gràcies mil Júlia!

Subir