Logopeda para Ti -

Teléfono: 644634577.
Página web: logopedaparati.es.
Especialidades: Logopeda, Service establishment.

Opiniones: Esta empresa tiene 6 valoraciones según Google My Business.
Opinión media: 5/5.

Ubicación de Logopeda para Ti

Logopeda para Ti

Horario de Logopeda para Ti

  • Lunes: 9:00–20:00
  • Martes: 9:00–20:00
  • Miércoles: 9:00–20:00
  • Jueves: 9:00–20:00
  • Viernes: 9:00–20:00
  • Sábado: Cerrado
  • Domingo: Cerrado

Hola Si estás buscando una logopedia de confianza, has llegado al lugar indicado Te presentamos a Logopeda para Ti, una excelente opción para todas tus necesidades en el ámbito del lenguaje y la comunicación.

Ubicada en la calle Calle de los Naranjos, 12, 28006 Madrid, España, esta empresa cuenta con un equipo de profesionales altamente capacitados y dispuestos a ayudarte. Puedes comunicarte con ellos a través del teléfono 644634577 o visitar su página web oficial en logopedaparati.es para obtener más información.

Logopeda para Ti se especializa en Logopedia y Service establishment, lo que la convierte en una opción ideal para aquellos que requieren asistencia en el desarrollo del lenguaje, la voz, el habla y la audición. Su equipo de expertos trabaja arduamente para brindar soluciones personalizadas y efectivas a cada uno de sus pacientes.

Una de las principales características de Logopeda para Ti es su enfoque en el bienestar integral de sus pacientes. A través de técnicas innovadoras y terapias efectivas, esta empresa se dedica a mejorar la calidad de vida de aquellos que presentan dificultades en el campo del lenguaje y la comunicación.

Además, Logopeda para Ti cuenta con excelentes opiniones por parte de sus clientes. Actualmente, tiene una opinión media de 5/5, según 6 valoraciones en Google My Business. Esto demuestra el alto nivel de satisfacción y confianza que sus pacientes tienen en los servicios que ofrece.

Opiniones de Logopeda para Ti

Logopeda para Ti -
Laura Ilzarbe
5/5

Ana conecta muy bien con los niños. Hizo un excelente trabajo con mi hijo y consiguió que pronunciara bien la “S” que tanto le costaba. Os la recomiendo!

Logopeda para Ti -
Josep Simona
5/5

Recomano l’Anna ja sigui per logopèdia, corregir la posició de la llengua, per tonificar els músculs facials per millorar tant pronúncia com estètica o per aprendre tècniques de ioga.

En tinc quaranta llargs. Vaig contactar l’Anna fa uns sis mesos per aprendre a pronunciar la erra vibrant. Mai trobava el temps d’anar a una logopeda i l’Anna ofereix la possibilitat de fer les sessions còmodament online.

Després de sis mesos amb gairebé una sessió setmanal pronuncio no només la erra vibrant bé sinó també tots els sons de la zona alveolar (la erra bategant, la te, la de i també la be i la pe). Sons que ni tant sols sabia que no pronunciava correctament. Sempre m’havien dit que no tenia un parlar clar però no era conscient de la causa. M’ha sorprès el procés d’aconseguir-ho.

Primer vàrem corregir la posició de la llengua. L’Anna em va identificar deglució atípica. La posició de repòs de la llengua no era la correcta (descansava a la part inferior de la boca) i això feia que tingués l’esquena sempre tensa. En els primers dos mesos vaig corregir la posició de la llengua la qual ara acostuma a descansar darrera les dents superiors. La tensió a l’esquena que s’havia anat fent més evident en els meus trenta i principis dels quaranta ha desaparegut.

El segon foren les pràxies linguals. Em va ensenyar diferents exercissis de tonificació de la llengua. En les primeres setmanes vaig notar un canvi en la textura de la llengua. Al cap d’aquests mesos moviments que m’eren difícils al principi ara em surten naturalment.

El tercer foren les pràxies facials. Que al final s’han convertit en ioga facial. Em va ensenyar a fer exercissis per exercitar i tonificar els músculs de la cara. L’objectiu inicial era per millorar la pronúncia dels sons. A poc a poc vaig anar notant que diferents músculs de la cara que no era conscient ni que existissin s’anaven movent cada vegada més. Alguns no s’havien mogut mai i em va fer molta impressió la primera vegada que els vaig notar. Al cap de sis mesos he notat que la fisonomia de la meva cara està canviant. En tonificar els músculs, les faccions se m’han tornat més angulars i han millorat estàticament. En mirar-me al mirall també em noto menys pàl·lid, amb més color.

El quart és la respiració i la consciència del meu cos. El fet que l’Anna també sigui professora de ioga va fer que també poguéssim treballar la respiració i prendre consciència de diferents parts del cos. Al cap de poques setmanes em vaig trobar cantant a casa per millorar la capacitat pulmonar. Si hagués tingut temps fins i tot m’hagués apuntat a una coral. La conscienciació de tots els músculs del tronc superior i l’esquena va fer que a poc a poc millores la consciència de les diferents parts involucrades en la parla.

El cinquè és la meva pronunciació en anglès. Per motius laborals, parlo en anglès cada dia. L’Anna em va ensenyar a distingir la posició de la llengua en la erra anglesa de la posició en les erres catalanes (tant la vibrant com la bategant). Com a resultat de ser conscient de la posició de la llengua en les dues llengües m’he adonat que he millorat la pronuncia de les vocals en anglès. Per exemple, el so de la i anglesa de “drink” que no és ni una e ni una i catalanes, ara em surt natural quan la r del dr està en la posició correcta en anglès.

El procés ha sigut lent i pacient, i a requerit molt esforç per la meva part, però l’ha recompensa a la meva edat ha excedit per molt les meves expectatives inicials. No només pronuncio la erra vibrant cada vegada més naturalment i millor, sinó que també soc conscient de la posició de la llengua i els músculs facials en la pronúncia dels diferents sons. La meva cara està més tonificada, té una forma cada vegada més angular i amb més color. Això fa que estèticament em vegi millor. He millorat la meva pronuncia (dicció) no només en català sinó també en anglès. No dubteu en contactar l’Anna. Totalment recomanable tant per professionalitat com per l’abast dels seus coneixements.

Logopeda para Ti -
ALBA GRAUPERA GARGALLO
5/5

La logopeda és molt professional ja que al llarg de les seves sessions equilibra molt bé el treball logopèdic amb el treball de vincle amb l’infant tan necessari perquè el nen o la nena avanci i millori a l’hora de parlar. La meva filla amb sis mesos va deixar de mostrar problemes a l’hora de menjar i va articular bé tots els sons de la llengua.

Logopeda para Ti -
Anna Airis Hierro Gaza
5/5

L'Anna és una persona molt empàtica, li agrada la seva feina i sempre està motivada per fer el que calgui. Vaja.. un 10!! 😉

Logopeda para Ti -
Mabelle Morell
5/5

El meu fill va aprendre molt amb l'Anna. Una gran professional i molt maca

Logopeda para Ti -
Anna Roman
5/5

Subir